joi, 14 noiembrie 2019

Atelier de nutriție holistică – BRAN, 6-8 DECEMBRIE 2019.


 Asociaţia      CESAN 
CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE

organizează

ATELIER

de

Nutriţie Holistică

Introducere în alimentația
vegană / raw-vegană și plasmatică
                        Teorie şi Practică
                        la BRAN (“Casa CHRISTALINĂ”)
6-8 Decembrie 2019

 


TEORIE (Lector : Med. drd. Marian PARASCHIV – Medic ofiţer(r) ;  Formator nutriţie la „Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; specialist Comunicare : consultant pentru diagnostic şi terapie prin biorezonanţă magnetică, nutriţie naturală, cauze psiho-emoţionale ale bolilor – prin abordare integrativ-spirituală a Medicinei pentru Viaţă, cu peste 20 de ani de experienţă în aceste domenii).

PRACTICĂ inter-activă (Psiholog & Nutriţionist :  Andreia CLAUDIUS, cu peste 25 ani de experienţă în Hrana Vie, Terapii cu Apă şi Post Total după metoda Valeriu Popa ; creatoare a numeroase Reţete de Hrană Vie, pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală).

 
Manualul de utilizare a corpului omenesc :

1. Argumente Teoretice pentru practica în Alimentaţia Naturală (fără carne / fără foc / fără chimicale şi produse animale).
- Surse ideale de vitamine, minerale și enzime.
- Surse de colagen şi importanța acestuia pentru sănătate și întinerire.
- Super-alimente.
- Etape de urmat pentru redobândirea și menținerea sănătății .
- Principii de sănătate învățate și aplicate alături de dl.  inginer Valeriu Popa.
- Combinații alimentare.
- Alimentația plasmatică - un nou salt evolutiv.

2. Întrebări şi răspunsuri.

3. PRACTICĂ inter-activă (Psih. Nutriţ. Andreia CLAUDIUS) : demonstraţie practică cu degustare a unor preparate naturale (vegane și raw-vegane, fără chimicale, fără lapte, carne şi alte produse animale) predominant din produse vegetale cultivate în Spaţiul Românesc – pentru mic dejun, prânz şi cină :
APERITIVE (PATEURI din CEREALE cu conţinut scăzut în gluten),
CIORBĂ, PÂINE NATURALĂ (AZIME),
CHIFTELUŢE, SĂRMĂLUŢE, SALATE,
DESERTURI.





PERIOADA : Vineri, 6 decembrie, ora 16.00 – duminică, 8 decembrie 2019, ora 13.00.

CAZARE : 2 locuri/cameră, în 3 camere cu baie proprie și pat dublu.

PREȚ: 500 lei/persoană.

Detalii: tel. 0723 502017 
email: cesan.christalin@gmail.com

 
PROGRAM  ATELIER :

VINERI :
- ora 16.00 : Deschiderea Atelierului + Teorie și Practică + pregătirea Cinei.

SÂMBĂTĂ :
- ora 8.30 : Scurt program de înviorare.
- ora 9.00 : Micul dejun (parte practică).
- ora 10.00 : Teorie.
- ora 12.30 : Pregătirea Prânzului (parte practică).
- ora 13.30 : Prânzul.
Pauză de odihnă (ora 14.00 – 16.00).
- ora 16.00 : Continuare Atelier (teorie).
- ora 18.00 : Cina (parte practică).
- ora 19.30 : Vizionare filme documentare tematice / Conversații tematice.
 
DUMINICĂ :
- ora 8.30 : Scurt program de înviorare.
- ora 9.00 : Micul dejun (parte practică).
- ora 10.00 : Întrebări și Răspunsuri.
- ora 13.00 : Închiderea Atelierului.

Un comentariu: