Asociaţia CESAN
„CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE”
organizează
ATELIER
de
Nutriţie Holistică
Introducere în alimentația
vegană / raw-vegană și plasmatică
vegană / raw-vegană și plasmatică
– Teorie şi Practică –
la BRAN (“Casa CHRISTALINĂ”)
6-8 Decembrie 2019
TEORIE (Lector : Med. drd. Marian
PARASCHIV – Medic ofiţer(r) ;
Formator nutriţie la „Centrul
Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului
Sănătăţii” ; specialist Comunicare : consultant pentru diagnostic şi
terapie prin biorezonanţă magnetică, nutriţie naturală, cauze psiho-emoţionale
ale bolilor – prin abordare integrativ-spirituală a Medicinei pentru Viaţă, cu peste
20 de ani de experienţă în aceste domenii).
PRACTICĂ inter-activă
(Psiholog
& Nutriţionist : Andreia
CLAUDIUS, cu peste 25
ani de experienţă în Hrana Vie, Terapii cu Apă şi Post
Total după metoda Valeriu Popa ; creatoare a numeroase Reţete de Hrană
Vie, pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi
de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală).
Manualul de utilizare a
corpului omenesc :
1. Argumente Teoretice pentru practica
în Alimentaţia Naturală (fără carne / fără foc / fără chimicale şi produse
animale).
- Surse ideale de vitamine, minerale și
enzime.
- Surse de colagen şi importanța
acestuia pentru sănătate și întinerire.
- Super-alimente.
- Etape de urmat pentru redobândirea și menținerea sănătății .
- Principii de sănătate învățate și
aplicate alături de dl. inginer Valeriu Popa.
- Combinații alimentare.
- Alimentația plasmatică - un nou salt evolutiv.
- Alimentația plasmatică - un nou salt evolutiv.
2. Întrebări şi răspunsuri.
3. PRACTICĂ inter-activă (Psih. Nutriţ. Andreia CLAUDIUS)
: demonstraţie practică cu degustare a unor
preparate naturale (vegane și raw-vegane, fără chimicale, fără lapte, carne şi
alte produse animale) predominant din produse vegetale cultivate în Spaţiul
Românesc – pentru mic dejun, prânz şi cină :
– APERITIVE (PATEURI din CEREALE cu
conţinut scăzut în gluten),
– CIORBĂ, PÂINE NATURALĂ (AZIME),
– CHIFTELUŢE, SĂRMĂLUŢE, SALATE,
– DESERTURI.
CAZARE : 2 locuri/cameră, în 3 camere cu baie proprie și pat dublu.
PREȚ: 500 lei/persoană.
Detalii: tel. 0723 502017
email: cesan.christalin@gmail.com
email: cesan.christalin@gmail.com
PROGRAM ATELIER :
VINERI :
- ora
16.00 : Deschiderea Atelierului + Teorie și Practică + pregătirea Cinei.
SÂMBĂTĂ :
- ora
8.30 : Scurt program de înviorare.
- ora
9.00 : Micul dejun (parte practică).
- ora
10.00 : Teorie.
- ora
12.30 : Pregătirea Prânzului (parte practică).
- ora
13.30 : Prânzul.
Pauză de odihnă (ora 14.00 – 16.00).
- ora
16.00 : Continuare Atelier (teorie).
- ora
18.00 : Cina (parte practică).
- ora
19.30 : Vizionare filme documentare tematice / Conversații tematice.
DUMINICĂ :
- ora
8.30 : Scurt program de înviorare.
- ora
9.00 : Micul dejun (parte practică).
- ora
10.00 : Întrebări și Răspunsuri.
- ora
13.00 : Închiderea Atelierului.
yummy , ce bine arată
RăspundețiȘtergere