miercuri, 1 martie 2017

Andreia : PROGRAM ZILNIC RECOMANDAT de VALERIU POPA pentru cei GRAV BOLNAVI (de CANCER şi alte Boli Grave) - Regimul B.G.1.




PROGRAM ZILNIC
RECOMANDAT de VALERIU POPA
pentru cei GRAV BOLNAVI
(de CANCER și alte Boli Grave)

Regimul B.G.1





Ora 7:30 – Terapia cu ulei

După trezire, prima grijă trebuie să fie eliminarea (scuiparea) salivei adunate în gură peste noapte. Apoi, o lingură de ulei de floarea-soarelui se mestecă 20 de minute, după care, lichidul lăptos se scuipă în totalitate. Se rade stratul albicios depus pe limbă, cu o lingură de lemn. Se clătește foarte bine gura, cu apă sărată (o lingură de sare grunjoasă la o cană cu apă).


Ora 8:00 – Terapia cu mălai

Se ia în gură o lingură cu mălai şi se mestecă 10-15 minute, până când începe să se scurgă saliva. Se clăteşte gura cu apă sărată.




Ora 8:30 – Clismă cu infuzie de rostopască

Se clocotesc 2 l de apă distilată într-un vas de 3 l, se pun 2 linguri de rostopască (mai ales pentru cancere) şi se infuzează timp de două minute, apoi se lasă 10 minute acoperit cu capac.

Se strecoară infuzia în irigator (temperatura se controlează cu cotul) şi, în poziţie genu-pectorală, se introduce canula (după ce s-a uns anusul cu ulei de măsline). Înaintea defecării, se face un masaj pe abdomen în jurul ombilicului. Trebuie folosită toată cantitatea de 2 l infuzie. După defecare, se face igienizarea locală cu apă caldă, bolnavul stând cu şezutul într-un lighean.



Ora 9:00 – Spălătura vaginală

Infuzia pentru spălături vaginale (pentru cancerele cu orice localizări) se prepară la fel cu cea de la clismă, numai că acum se folosesc 2 linguri de flori sau rădăcini de nalbă mare.

Se strecoară infuzia călduţă în irigator şi, stând cu şezutul în lighean, se introduce canula în vagin şi se aşteaptă până ce se scurg cei 2 l de infuzie din irigator.


Ora 9:30 – Sărituri pe vârfuri

În faţa ferestrei deschise, se fac 100 de sărituri pe vârfurile picioarelor, mişcând braţele ritmic şi respirând în acelaşi ritm (se poate începe gradat, cu 10-20 de sărituri). La sfârşit, se inspiră şi se expiră adânc şi rar.



Ora 11:00 – Masa 1

Din 4 linguri de orez ne-decorticat, care se spală şi se lasă timp de o oră la înmuiat, se înghit boabe, fie întregi, fie mestecate, apoi se consumă 1/2 l de apă distilată. Se recomandă ca întreaga operaţiune să dureze 1-2 ore.


Ora 13:00 – Masa 2

Se rad şi se amestecă într-un vas de porţelan, cu o lingură de lemn, 5 linguri de grâu (nemodificat genetic) încolţit, 2 linguri ţelină mică, 2 linguri rădăcină de pătrunjel, 1 lingură gulie verde (nu roşie), 2 linguri sfeclă roşie, 2 linguri mere. Amestecul se serveşte cu o lingură de lemn. Ca desert, 1 linguriţă (de lemn) cu polen conservat în miere. Obligatoriu, masa durează o oră.




Ora 16:00 – Masa 3

Se bea o cană de infuzie de salvie, neîndulcită (250 ml apă distilată, dată în clocot, în care se pune o linguriţă de salvie).


Ora 18:00 – Masa 4

Se mănâncă 100 de bucăţi seminţe crude de bostan, apoi se bea o cană cu infuzie de cimbrişor (250 ml apă distilată, dată în clocot, peste care se adaugă o linguriţă de plantă).


Ora 20:00 – Somniferul naturist

Se curăţă 4 mere Ionathan, iar coaja se infuzează în 250 ml apă distilată cu captare de aburi (când apa clocoteşte, capacul se ridică şi se adaugă repede cojile, apoi capacul se pune repede la loc). Se opreşte focul, se pune vasul de o parte 15 minute, acoperit cu capac. Se adaugă o lingură de miere polifloră. Apoi se consumă cojile de mere, iar zeama se soarbe încet, cu o lingură de lemn. Toată operaţiunea trebuie sa dureze 45 minute.




Ora 21:00 – Clisma

Se face o nouă clismă şi spălătură vaginală (cu infuzii de muşeţel, respectiv nalbă mare), pregătite dinainte.


Ora 21:30 – Culcarea

După rugăciunea de seară cu fereastra deschisă, se intră în aşternuturi şi se caută somnul profund.


Acest Regim se ține 45 de zile.

Regimul de mai sus l-am practicat şi eu ca experienţă şi pot spune că, din punctul meu de vedere, după postul cu apă distilată este metoda cea mai puternică de purificare a sângelui.

Oamenilor a căror apetit era mai mare, Popa Valeriu le recomanda să repete masa cu ingredientele de la prânz.


Mulţumesc !
Andreia, 1 martie 2017, Bran.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu