luni, 14 noiembrie 2022

Consultaţii holistice de Nutriţie şi Biorezonanţă

 

Andreia CLAUDIUS

Psiholog  Ing. şi Terapeut în Nutriţie şi Biorezonanţă,

Membru UPMCA (Uniunea Practicienilor de Medicină Complementară şi Alternativă)

 

Consultaţii Holistice

Biorezonanţă Magnetică / Analiză Cuantică,

Nutriţie, Stil de viaţă : Soluţii pentru fiecare !


 

Sunt o ființă care crede în puterea vindecătoare a naturii, o ființă care s-a vindecat de o problemă gravă de sănătate, îndrumată fiind de d-l ing. Valeriu POPA, marele terapeut şi deschizător de drumuri al naturismului şi bioenergiei din ţara noastră.

Ca și inginer, am învățat să privesc corpul omenesc ca pe o maşină, pe care este nevoie să o întreţinem în stare optimă de funcţionare, acest lucru fiind posibil numai prin folosirea combustibilului potrivit.

O alimentaţie corectă alături de o gândire în concordanţă cu Legile Divine, cu Legile primare după care funcționează Universul, şi anume Legea Iubirii şi a Binelui, sunt cheia pentru o viață trăită în Armonie și în deplină Sănătate pe cât mai multe planuri : fizic, emoţional, mental etc. !

În prezent sunt Terapeut în Terapii Complementare avizat OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară şi Alternativă), iar studiul și activitatea în acest fascinant domeniu l-am inceput cu mai bine de 30 ani în urmă.

 


Ce oferim ? :

- Programe Nutriţionale personalizate, în funcţie de afecţiuni şi starea nutriţională, şi

- Consultaţii de BioRezonanţă Magnetică şi Analiză Cuantică.

 


BIO-REZONANŢA reprezintă cea mai eficientă şi armonioasă Cale spre sănătate şi regenerare!

BioRezonanţaMetodă Non-Invazivă de Evaluare şi Terapie :

- Reface echilibrul energetic,

- Stimulează regenerarea organismului,

- Previne apariţia diverselor afecţiuni.

 

1. BIO-REZONANŢA este un fenomen natural care se manifestă în toate organismele vii, reprezentând o metodă complementară/alternativă a Medicinei Holistice pentru investigarea stării de sănătate care se bazează pe înregistrarea frecvenţelor undelor bio-electro-magnetice emise de fiecare organ în parte.

2. Biorezonanţa consideră organismul ca fiind un întreg, iar abordarea bolii se face ţinând cont de întregul organism.

Prin intermediul senzorilor sunt preluate semnale de la diferitele organe şi sisteme din corpul pacientului care apoi sunt comparate cu un etalon care există în programul aparatului, stabilind astfel anumite grade de dezechilibru pentru fiecare organ.

Aceste semnale sunt diferite în funcţie de starea fizică şi emoţională, de boală, de alimentaţie. Dacă putem determina frecvenţa şi intensitatea acestor semnale emise de organism, atunci putem evalua întreaga stare de sănătate a corpului uman.

Dispozitivul de biorezonanță, însoţit de un program de calculator specializat, poate identifica şi măsura aceste semnale electromagnetice și, astfel, poate da informaţii despre starea în care se găseşte organismul.

Aparatul de BioRezonanţă Magnetică HUNTER“ (Oberon-Metatron) este în prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiză şi tratament, folosind principiul bio-rezonanței electro-fiziologice.

El este un dispozitiv energetic ce poate fi folosit împotriva îmbătrânirii, pentru reechilibrarea energetică şi re-întinerire, fiind totodată şi un suport pentru alte terapii (nutriţie, homeopatie, fitoterapie, litoterapie).

Printr-un set de senzori  amplasaţi în căşti, acesta „citeşte” frecvenţele emise de către organism, adică undele de energie, pe care le prelucrează cu ajutorul calculatorului şi al unui soft specializat.

 


Orice boală începe din cauza unui anumit factor de stres care acționează asupra corpului uman, informaţia de boală putând apărea în câmpul energetic cu cel puţin 5 ani înainte să se manifeste fizic.

Aparatul de BioRezonanţă Magnetică HUNTER“ este creat pentru detectarea şi reducerea factorilor de stres şi detectează semnele de boală încă din stadiile incipiente, înainte ca însuşi pacientul să îşi dea seama că ceva este în neregulă cu el.

Biorezonanţa este una dintre cele mai moderne metode de diagnostic şi determinare a stării de sănătate.

Aparatul identifică și ia în calcul fiecare dezechilibru energetic, nu doar simptomele.

Fiecare problemă energetică sau organică este rezultatul unei probleme psihologice sau emoţionale.

O simplă testare ne poate da rezultatul mai multor investigaţii complicate şi costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie să facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boală, ce remedii sunt cele mai potrivite pentru fiecare.

Astfel, pacientul poate cunoaşte starea de sănătate în mod complet, iar terapeutul poate fi mai eficient în diagnosticare.

Lipsa semnelor şi a simptomelor nu denotă o sănătate perfectă.

Când boala începe să se declanșeze într-un organism, ea evoluează treptat, la început fără să fie vreun semn care să atragă atenţia.

 


În funcţie de dezechilibrele şi carenţele evidenţiate prin testul de biorezonanță, se fac recomandări de suplimente alimentare naturale şi se recomandă un program de nutriţie adecvat.

Aparatura pe care o utilizăm, de tip Metatron-Hunter, este de înaltă tehnologie şi NU face parte din clasa instrumentelor medicale invazive.

Este un dispozitiv de Analiză Non-Lineară (principii ale fizicii şi medicinii cuantice), total ne-invaziv (nu taie sau înţeapă, nu iradiază, nu se introduc substanţe de contrast toxice).

Funcţionarea aparatului se bazează pe identificarea schimbărilor energetice (la nivel de undă) din celule, ţesuturi, organe etc.

Aparatul scanează şi diagnostichează emisia energetică a întregului organism uman, de la organe şi ţesuturi până la nivel celular, genetic (ADN-ul cromozomial) şi molecular.

Printr-un sistem de senzori, vibraţia emisă de câmpul energetic uman este transmisă la aparat, care o prelucrează cu ajutorul calculatorului şi a unui soft specializat, apoi face interpretarea, emiţând un diagnostic (prin compararea imaginii găsite cu modelul standard din soft) şi propune cel mai adecvat tratament.

Se testează cu aparatul reacţia organismului la suplimentele propuse pentru a se determina cele mai potrivite produse în funcție de particularitățile personale.

Acesta este capabil şi de corecţie energetică precisă (Meta-Terapie).

 


Aparatul recunoaşte DEZ-ECHILIBRE în :

·   toate organele până la nivel celular (set de cromozomi, mitocondrii, substanţa reticulară endo-plasmică etc) ;

·   sistemul osteo-locomotor (oase, articulaţii, muşchi etc) ;

·   sistemul limfatic (cu noduli limfatici individuali) ;

·   sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare) ;

·   sistemul nervos (inclusiv măduva spinării, hipotalamus, hipofiză) ;

·   sistemul uro-genital (rinichi, vezică urinară, ovare, uter, prostată etc) ;

·   sistemul respirator (plămâni, trahee, bronhii etc) ;

·   sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc) ;

·   sistemul endocrin (tiroidă, suprarenale etc).

 


Ca principale APLICAŢII ale aparatului, putem sublinia următoarele :

·   investighează şi analizează organele, ţesuturile şi celulele ;

·   detectează prezenţa microorganismelor, viruşilor, bacteriilor ;

·   testează compatibilitatea energetică a medicamentelor pe care le foloseşte pacientul, precizând nivelul de asimilare a acestora de către organismul dezechilibrat ;

·   depistează afecţiunile în stadiu iniţial de evoluţie (din biocâmp/aură) ;

·   face Meta-Terapie (corecţie bio-informaţională a frecvenţelor dezechilibrate), evidenţiind gradul de refacere bio-energetică şi fizică.

NU se dau diagnostice de medicină alopată

Consultații la cabinet, la domiciliu sau online ( pentru terapie prin nutriție).

Preţuri :

1. BioRezonanţă : Evaluare energetică completă cu aparatele de BioRezonanţă Magnetică Hunter şi Analiză Cuantică Quantum Analizer : 90 min. = 250 lei.

2. BioRezonanţă : Evaluare energetică rapidă : 30 min. = 100 lei.

3. BioRezonanţă : Evaluare energetică completă și echilibrare energetică : 120 min. = 300 lei. 

4. BioRezonanţă : Echilibrare energetica: 60 min. = 120 lei.

5. BioRezonanţă :  Control periodic și echilibrare energetica: 90 min. = 250 lei.

6. BioRezonanţă :  Control periodic: 60 min. = 150 lei.

7. Consultaţie NUTRIŢIE personalizată : 60 min. = 200 lei.

Programări la tel. : 0723.50.20.17.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu