luni, 8 mai 2023

Conceptul de Sănătate în Trei Paşi care vă pot schimba Viaţa !

 

Andreia

Conceptul de Sănătate

în

Trei Paşi

care vă pot schimba Viaţa !


 

 Cei 3 Paşi care vă pot schimba Viaţa ar putea fi :

- DETOXIFIEREA Celulară ;

- PURIFICAREA Organismului (de-parazitarea și curăţarea Colonului) și

- REGENERAREA Celulară prin NUTRIŢIE.

 

Calitatea Vieţii este dată în primul rând de sănătatea fizică şi psihică.

Stresul, poluarea, chimicalele din alimente, pământul sărăcit de minerale, tipul de alimentaţie, toate acestea duc către apariția bolilor, la vârste din ce în ce mai fragede.

A preveni apariția bolii, prin schimbarea modului nostru de viață, este un proces ce poate avea  loc pas cu pas, prin educaţie şi conştientizare. Cu acest concept de sănătate, pus în practică în viața dvs., puteți deveni mai sănătoşi şi fericiţi.

Alegerea vă aparţine !

Din păcate sistemul medical actual face prea puţină Educaţie în privința stilului de viaţă.

La școală se învață, eventual, că este necesar să te speli pe dinţi şi mâini, în timp ce sistemul medical (oficial, alopat) tratează efectul şi nu cauza apariţiei bolii.

Nu te întreabă nimeni dacă suferi de constipaţie, câtă apă bei, ce mănânci, dacă iei suplimente alimentare, câtă mişcare faci ?

Acest lucru se poate face numai printr-o abordare holistică a sănătăţii, privită din mai multe perspective : fizic, emoţional, mental.

Ce mâncăm, ce gândim, ce sentimente cultivăm – toate acestea sunt la fel de importante în procesul de restabilire a sănătăţii.

Corpul nostru este format din mii de miliarde de celule ce formează ţesuturi și organe. Toate celulele corpului nostru se reînnoiesc odată la 7 ani.

Odată la 7 ani avem o tiroidă nouă, un pancreas nou, un ficat nou, o inimă nouă, oase noi. Și atunci când apare o boală, fundaţia ei am pus-o cu peste 7 ani înainte.

Nu există boală, există doar Stil de Viaţă !

Și acest Stil de Viaţă este vehiculul care te duce spre o viaţă fericită sau către boală şi suferinţă.

Un Stil de Viaţă în concordanţă cu Legile Naturii stă la baza Sănătăţii noastre !

 


Zilnic avem nevoie de 60 minerale, 15 vitamine, 12 amino-acizi, 3 acizi graşi (Omega-3/6/9). Sunt 90 de substanţe biologic active pe care nu avem de unde să le luăm din alimentaţia zilnică, alimentele din ziua de azi fiind extrem de sărăcite în minerale şi vitamine.

În epoca actuală chiar este necesar ca în alimentația noastră zilnică, să adăugăm suplimente naturale pe bază de plante, să consumăm o alimentaţie preponderent pe bază de plante și să bem o apă vie care să ne energizeze și regenereze.

Majoritatea oamenilor au un corp plin cu toxine cu celulele lipsite de nutrienţii necesari menținerii sănătății acestora.

Și cum pătrund nutrienţii  în celulă ?

Doar cu ajutorul apei – cu o apă curată și care îndeplineşte anumite condiţii.

Știm că aprox. 80% din corpul nostru este apă. Nu bere, nu Pepsi sau Coca Cola.  APĂ !

Acest procent scade odată cu înaintarea în vârstă.

Deci 80% din sănătatea noastră depinde de apă, de cantitatea şi calitatea ei. Apa este transportorul nutrienţilor în celulă și totodată mijlocul de evacuare a toxinelor din celulă.

Celulele corpului uman putem să le comparăm cu niște peştişori care înoată într-un acvariu cu apă. De ce anume au nevoie peștișorii ca sa trăiască ? De o apă curată, nepoluată și de hrană adecvată !

Dacă apa din acvariu este murdară, poluată şi cu paraziţi, peştişorii (celulele) se îmbolnăvesc şi încep să moară.

Toate celulele noastre funcționează la un pH alcalin de 7,35–7,45 , astfel că apa din acvariu ar trebui să fie uşor alcalină.

pH-ul se măsoară pe o scală de la 1 la 14, unde 7 reprezintă valoarea neutră, ce este sub 7 înseamnă pH acid iar ceea ce este peste 7 reprezintă pH alcalin.

 


Noi suntem fiinţe alcaline dar generăm acizi prin stilul nostru de alimentaţie şi gândire.

În anul 1931 dr. OTTO WARBURG (laureat al Premiului Nobel pentru Medicină) a demonstrat că oriunde se localizează boala,  există o singură cauză primară : ACIDITATEA.

Dacă zilnic beţi cafea, apă îmbuteliată, consumaţi mâncare procesată, zahăr, multă carne şi lactate, multe dulciuri, sucuri carbo-gazoase, ei bine, atunci cu siguranță că vă acidifiaţi foarte mult.

pH-ul acid înseamnă formarea de radicali liberi (substanțe toxice), înseamnă că absorbţia vitaminelor şi mineralelor este mult redusă, înseamnă insomnie, scăderea vitalităţii, creşterea tumorilor, probleme cu circulaţia sângelui, cu tensiunea şi inima, probleme cu vederea, depresie, Boala Parkinson, diabet, oboseală persistentă, migrene etc.

Acest pH acid poate  duce la peste 3.000 de diagnostice.

Deoarece pH-ul sângelui trebuie să rămână aproximativ constant (7,365), cu variații foarte mici, la creşterea acidităţii organismul declanşează mecanismul de protecţie, astfel că din muşchi, organe şi oase sunt extrase magneziu, calciu, potasiu, sodiu (minerale alcaline) care să tamponeze aciditatea.

Apoi, în timp, datorită acidităţii crescute, încep să fie afectaţi rinichii, plămânii, pielea – și lista poate continua.

În acest mediu acid se dezvoltă bacterii, fungi, virusuri, mucegaiuri care nu numai că se hrănesc cu substanţele nutritive destinate celulelor noastre, dar acidifiază şi mai mult corpul cu reziduurile lor foarte acide.

Oamenii de știință spun că avem nevoie, zilnic, de o medie de 35 ml. apă / kg.corp. Dar de calitatea apei se vorbește prea puțin și aceasta este extrem de importantă pentru sănătate.

 


Există doi parametri importanți ai apei, de care este necesar să ținem cont.

Primul ar fi pH-ul apei și al doilea Potenţialul Oxido-Reducător al apei (ORP, adică  sarcina electrică a apei).

Valoarea ORP poate fi cu „plus“ (sarcina electrică rezultantă a apei este pozitivă, adică cu deficit de electroni), ceea ce înseamnă o apă oxidantă ; la fel, aceasta poate fi şi cu „MINUS“ (sarcină electrică negativă, având surplus de electronii energizanţi) ceea ce conferă apei calitatea de Apă Vie, anti-oxidantă, care te încarcă cu energie.

Apa care curge la robinetul tău de apă sau apa îmbuteliată, cât de bune ar fi acestea, au o valoare a ORP-ului cu plus, deci sunt oxidante. Apa de la robinet poate avea o încărcătură de +400 mV iar apa îmbuteliată de la +150 mV la +250 mV.

Dar Celula umană are o sarcină electrică care variază de la -40 mV la -60 mV.

Deci vă dați seama de câtă energie are nevoie celula pentru a funcționa în parametrii optimi !

Din cauza aceasta tu nu ai energie, te simţi obosit şi nu ai putere – pentru că apa şi mâncarea consumate sunt oxidante,  și nu îţi dau energia de care corpul tău are nevoie.

Și să nu uităm că îmbătrânirea este, până la urmă, un proces de oxidare.

 


80% dintre bolile de astăzi sunt date de deshidratare și de calitatea apei.

Iar cea mai importantă calitate a apei este ORP-ul (potențialul oxido-reducător).

De aceea noi consumăm și  recomandăm o apă alcalină, bio-disponibilă – care se poate obţine, de exemplu, punând 1 pliculeț cu pulbere de coral într-o sticlă de 1,5 l cu apă filtrată, apă care prin structura ei moleculară intră direct în celulele organismului pe care le hidratează şi energizează

Celulele noastre au nevoie de apă și nutrienți, dar tot la fel de mult au nevoie şi de curăţare de toxine şi paraziţi. Indiferent dacă credeți sau nu, noi toți avem paraziţi de la mâini nespălate, consum de fructe şi legume nespălate, paraziţi din peşte şi carne, paraziți apăruți datorită stilului nostru de alimentație.

Și aceștia se găsesc nu doar în intestine, ci prin sânge pot ajunge și în ficat, plămâni sau alte organe.

Din toate aceste considerente propunem iniţierea unui Proces de DETOXIFIERE printr-o Cură de hidratare urmată de o Cură anti-parazitară şi de curăţare intestinală, ajutat(ă) fiind de un ghid de prezentare pas-cu-pas pentru ca tu să abordezi holistic curăţarea corpului de paraziţi şi toxine, putând astfel să dai un nou re-start corpului tău.

 


Corpul tău, care este casa sufletului tău are nevoie și de o curăţire interioară periodică. Avem grijă să facem duș, să ne îmbrăcăm cu haine de firmă, să ne parfumăm, dar în interior lăsăm să fie mocirlă...

Acest Concept de sănătate, pus în practică cu ajutorul produselor pe bază de plante, este un Sistem holistic, al cărui algoritm de lucru este simplu şi cu mare efect asupra îmbunătățirii sănătății.

Dar mai întâi să învăţăm să bem Apă Vie, apă adevărată care duce nutrienţii în celule şi le energizează, urmând apoi purificarea corpului (de-parazitarea și curăţirea intestinelor), apoi regenerarea şi protecţia celulară printr-o hrană bazată preponderent pe plante şi suplimente alimentare de o calitate înaltă (noi folosim şi recomandăm produse naturale de la Coral Club, dar fără a exclude şi altele, la fel de calitative).

Știați că multe dintre chisturile care apar în diferite organe ale corpului (ficat, tiroidă etc.) au paraziţi în interior ? Dacă nu curățați corpul înainte și luați vitamine, multe dintre aceste vitamine vor deveni hrană pentru paraziţi.

Acestea îi va face chiar să crească mai repede în timp ce organismul va fi privat de ele...

De exemplu, ascarizii care consumă Vitamina C vor creşte de 2 ori mai repede !

Dacă aplici măcar  20% din aceste informații îți poţi prelungi viaţa cu 5-10 ani.

Dacă urmaţi aceşti trei paşi deja vă veţi îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii – căci Calitatea Vieţii noastre este dată în primul rând de Sănătatea noastră fizică şi psihică !

 

Andreia


Dacă aveţi întrebări, îmi puteti trimite  un mesaj în privat. -

https://coral.club/7097062.html  - link reducere 20% Coral Club

Tel. / WhatsApp : 0723.50.20.17.

Email : cesan.christalin@gmail.com .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu