duminică, 21 mai 2023

Energia din alimente.

 

Andreia

Energia din alimente

Suntem ceea ce gândim dar suntem totodată și ceea ce introducem în noi ca hrană. Trăim într-o perioadă în care oamenii au un standard de sănătate  tot mai scăzut, consumând alimente care îi fac ca în scurt timp să ajungă, grași,  bolnavi și îmbătrâniți înainte de vreme. Pentru că atunci  când un om îmbătrânește și moare prematur în condiții naturale, acest lucru se întâmplă ca urmare a faptului că organismul său a fost privat de nutrienți și implicit de energie, datorită stilului de viață.

Dar suntem și ființe bio-energetice și pentru a trăi  avem nevoie de energie. Celulele  sănătoase ale corpului nostru  vibrează la 75 GHz.
Și haideți să vedem ce înseamnă o alimentație fast food din punct de vedere energetic.  

Majoritatea tinerilor au o alimentație preponderent fast food și ajung la vârste de 19-20 de ani să se simtă mai obosiți și mai devitalizați decât o persoană în vârstă.  De ce?  

Ce energie primesc din alimentația fast food ?  

Un Big Mac  are în jur de 5 GHz iar o prăjitură de ciocolată ( Amandină, Ecler, etc) are o frecvență care variază între 1-3 GHz.  La o masă de acest gen dacă primești 6 GHz. Și noi avem nevoie de 75 GHz.

Și în loc să hrănească corpul, acest  tip de mâncare fură  din energia lui  pentru digestie. Vor avea deficit de energie, și organele corpului vor funcționa la parametrii minimi. În timp, cu înaintarea în vârstă, funcționarea organelor se degradează rând pe rând și în timp, cel mai slab organ cedează.  

De aceia poți ajunge că, cu cât consumi mai multe alimente de tip fast food să te simți mai înfometat, mai devitalizat și cu creierul într-o  ceață permanentă.

Ce presupune energizarea celulelor ? 

Corpul funcționează cu această micro-electricitate cu aceste frecvențe electromagnetice.


Atunci când mănânci este necesar să cuno
ști  că acea mâncare iți poate oferi ceva benefic doar dacă te energizează. Și cunoaștem că atunci când un aliment îți oferă  multă energie implicit îți oferă la fel de mulți  nutrienți. 

Suplimentele alimentare naturale  au între 20 - 40 GHz.
Mâncarea crudă are între 40 – 50 GHz.
Legumele au  între 70 - 90 GHz.
Smoothie de legume verzi au  între 200-300 GHz.
Uleiurile esen
țiale naturale au în jur de 300 GHz.
Germenii de cereale
și seminț
e au între 1700- 2500 GHz.

Practic când te hrănești cu plante verzi, cu germeni de plante,  cu suc de iarbă de grâu sau de orz, te hrănești cu lumină, cu energia solară captată în acea plantă. Clorofila, acea substanță care dă pigmentul verde al plantei este vindecătoare, ea având  o structură asemănătoare celulei roșii a sângelui. 

Deci ideal este dacă vă simțiți obosiți și fără energie, să introduceți în alimentație cât mai multe plante verzi sub formă de germeni și sucuri, apă de calitate în cantitate suficientă și să scoateți treptat din alimentație alimentele care vă consumă din energie !
 

Pentru a trăi frumos, un om are nevoie de motivaţie, de înţelegere a modului în care funcţionează lumea şi mai presus de toate de  o conexiune cât mai puternică cu Divinul !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu