joi, 18 mai 2023

Andreia - APA, Primul pas al Detoxifierii !


Andreia

APA

Primul pas al Detoxifierii !

 

Corpul nostru este format în proporţie de 70-80% din apă, acest procent scăzând  însă o dată cu înaintarea în vârstă.

Planeta noastră are 71% apă, 29% uscat.

Noi ca oameni ca să fim sănătoși ar trebui să consumăm cel puţin 80% hrană alcalină şi cel mult 20% hrană acidă.

Proporțiile acestea le întâlnim şi în Natură...

Și mai putem oferi și alte exemple : laptele de vacă crud este 80% basic şi 20% acid, urmând ca prin prelucrare termică, aceste proporţii să se inverseze.

Natura este cel mai mare învăţător al nostru !

 


Deci revenind, sănătatea noastră depinde într-o proporţie de 70-80% de calitatea şi cantitatea apei consumate.

În funcție de greutate și de activitate, Necesarul de Apă pentru un om este cuprins între 35-50 ml pe kg.corp. Aceasta poate varia în funcție de activitatea fizică, de anotimp şi de parametrii de sănătate.

Legat de Calitatea Apei, pentru a evita depunerile pe vasele de sânge este ideal și necesar să consumăm o apă filtrată (să folosim un filtru cu Osmoză Inversă).

De ce ? Pentru că noi avem nevoie de minerale organice, bio-disponibile, în timp ce o apă nefiltrată conţine minerale anorganice care se depun pe vasele de sînge şi le rigidizează, ca să nu mai amintim de poluarea apelor, micro-plastice, metale grele, clor, fluoruri, paraziţi, etc.

În comerț găsim Apa plată Devin care  are o încărcatură de minerale  mai mică, în jur de 40 ppm,  și deci ar putea fi mai bună, în cazul când nu avem altă variantă.

Şi, ca și termen de comparație, apa din conductele din blocurile din Bucureşti aveau în jur de 270 ppm iar cea dintr-o fântână de lângă Bucureşti în jur de 1.000 ppm. !

Cu un Filtru de Osmoză Inversă, încărcătura de minerale anorganice ajunge în jur de 1 ppm.

Acesta este primul pas, urmând apoi să alcalizăm și să încărcăm energetic apa, transformând-o în Apă Vie

 


Cum facem aceasta ?

Fie folosind pliculețele cu coral, care alcalinizează, energizează, eliberează în apă electroni şi minerale bio-disponibile și structurează,  fie varianta care doar alcalinizează apa când ajunge în corp, cea cu zeama de la o jumătate de lămâie la o cană de apă călduţă.

Mai ales  pentru oamenii care au probleme de sănătate este foarte important să schimbe calitatea apei consumate.

Deci, minimul necesar de făcut este ca, atunci când vă treziţi, să consumaţi 2 pahare de apă călduţă cu zeamă de lămâie sau pentru cei care vor și mai mult, apă cu un pliculeţ de coral.

Şi să nu uităm, că sănătatea noastră este dată în primul rând de sănătatea vaselor de sânge și de faptul că întotdeauna este  mai ușor să previi decât să vindeci !

Atenţie! : Apa minerală carbo-gazoasă este foarte acidă, cu o încărcătură mare de minerale anorganice,  stimulând formarea  pietrelor la rinichi și rigidizarea vaselor de sânge !

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu