joi, 25 mai 2023

Ce este cancerul?

 Andreia

Ce este CANCERUL ?

 

În zilele noastre, cancerul a ajuns  boala mortală numărul 1 pe planetă. Dacă în urmă cu peste 100 de ani această boală afecta circa 3%din populație, astăzi s-a ajuns la un procent care depășește 50%. La ora actuală este o epidemie a acestei boli. Practic soldații sistemului nostru imunitar  nu mai fac față atacurilor permanente și masive din mediu  și ajung  să piardă lupta.

Cine sunt însă inamicii ?

Factorii principali sunt : 

1. Substanțele chimice  mortale din mediul înconjurător care au sufocat planeta. Le găsim în apa de la duș, în apa de băut, în lacuri, râuri, oceane, mări, în alimente, în haine (știați că pentru a se face o singură haină sintetică se folosesc aproximativ 8000 de substanțe chimice?).  

2. Radiațiile de la telefoane ( unele persoane mai dorm și cu ele în pat), ecranele televizoarelor și calculatoarelor, turnurile de telefonie mobilă de pe acoperișurile blocurilor și de lângă case. 

3. Metalele grele din apă, alimente, haine, aer, pesticidele, fungicidele și   erbicidele. 

4. Alimentația super procesată fast-food, lipsa de hidratare, lipsa consumului vegetalelor, lipsa de odihnă și nu în ultimul rând stresul permanent.

Ce se întâmplă în această situație cu celulele  noastre ?

O celulă sănătoasă care emite un câmp electromagnetic de 75 GHz,  în urma atacurilor permanente din mediu, ajunge în timp să se transmute într- o celulă tumorală.

Și revenind la biochimia corpului nostru să ne reamintim că noi suntem ființe alcaline. Așa am fost creați. Pentru a fi sănătoși avem nevoie să avem  un echilibru între alcalin și acid, și anume 80% alcalin și 20 % acid. Acest echilibru al Ph-ului este foarte important.

Totodată, când în celulă ajunge o cantitate mare de chimicale, acestea încep să slăbească masa de țesut a celulei, slăbesc integritatea membranei celulare și o erodează până când celula rămâne fără sânge și moare.

Acesta este cunoscut ca stresul oxidativ, atacul radicalilor liberi asupra celulei.

  

În fiecare zi producem 1% din celulele care pot să devină celule canceroase.

Cei mai mulți rezistăm și nu apare mutația... dar ce se întâmplă cu oamenii care au un stil de viață alert, nu dorm bine, sunt într-un stres permanent, nu le place slujba, relațiile care le au, nu se hidratează corespunzător, nu mănâncă alimente hrănitoare și nu introduc substanțe fito-chimice din plante care să îi ajute sistemul imunitar să distrugă celulele mutante ?

Stilul de viață este cel care ne modelează calitatea vieții !

Și de aceea haideți să începem  să ne iubim mai mult, să ne hrănim cu alimente curate și cu adevărat hrănitoare, să bem o apă curată, să ne gestionăm stresul prin diferite tehnici, să ne DETOXIFIEM și să  îi acordăm astfel șansa sistemului nostru imunitar să își facă treaba pentru care a fost creat !

Și să  nu uităm că întotdeauna este mai ușor să previi decât să vindeci !

 

Bibliografie : 

- Conferințe de sănătate ale dr. Brian Clement (directorul "Institutului Hippocrates", Florida, SUA).

- "Tratat pentru Alimentaţia Naturală a OM-ului"  - dr. Marian Paraschiv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu