joi, 19 decembrie 2019

Andreia : Sănătatea INTESTINELOR (Partea a 2-a).




Sănătatea INTESTINELOR
(Partea a 2-a)





(continuare din Partea 1-a)


Majoritatea oamenilor care au o alimentație dezechilibrată, suferă de o hiperaciditate a organismului, care la nivelul tubului digestiv poate avea ca efect boala de reflux gastro-esofagian, gastrită, ulcer, balonări și constipație cronică.

Toate acestea sunt rezultatul combinării greșite a alimentelor, a calitățiilor nutriționale slabe ale acestora, cât și a mâncatului  la ore nepotrivite.

Printre învăţăturile de bază ale d-lui inginer Popa Valeriu era și aceea că, un medic și terapeut bun întotdeauna își va întreba pacientul, indiferent de ce boală suferă, la câte zile are scaun, și să-l ajute să-și rezolve problemele de constipație.

Problema constipației cronice este o problemă cu care se confruntă în prezent 90% din populație.

Dacă oamenii ar folosi o Alimentație Naturală, bogată în fibre vegetale și ar folosi suficientă APĂ pentru hidratare., ar trebui să aibă scaun după fiecare masă.

În practică,  dacă oamenii au un scaun pe zi, consideră că nu suferă de constipație, dar în realitate, ei nu elimină toate reziduurile alimentare și o parte dintre acestea ajung încet-încet, împreună cu mucusul din intestinul gros, să formeze o căptușeală care îmbracă şi colonul.

Apa din organism se absoarbe în intestinul gros, în ultima parte din colonul transversal si prima parte din colonul descendent. Deci apa este obligată să treacă prin tot acest strat de deșeuri, astfel că toxinele ajung și ele în sânge rezultând o aciditate mărită a organismului și, ca efect, se manifestă bolile - și, de asemenea, să nu uităm că virușii, bacteriile, microbii se dezvoltă și prosperă într-un mediu acid.


Trecând către o dietă alcalină, schimbăm Ph-ul organismului și corpul începe să se regenereze.

Dar înainte de toate, pentru a obține rezultate rapide în procesul de auto-vindecare primul pas este important să fie deparazitarea și detoxifierea colonului.

La una dintre întâlniri, d-l Valeriu Popa a prezentat oamenilor eliminările din colonul  unei femei ce abia terminase de ținut un post cu apă distilată și clisme, și anume faptul că, împreună cu mucusul eliminat, erau și multe semințe de pepene ! La vremea cănd doamna a tinut acest post, nu era sezonul pepenilor, fiind primăvară...

Deci în pereții colonului putem găsi reziduuri alimentare de luni, uneori ani, care ne intoxică organismul. În această căptușeală, formată din mucus și reziduuri alimentare aflate în putrefacție, se dezvoltă însă în voie și paraziții.

De-parazitarea și detoxifierea colonului  sunt primii pași pentru redobândirea sănătății.




Consecințele constipației și intoxicării colonului sunt :
- dureri de cap,
- miros neplăcut al gurii,
- dureri ale articulațiilor,
- acnee, erupții pe piele,
- hipertensiune arterială,
- oboseală cronică,
- imunitatea scăzută,
- cancer, etc.

După detoxifierea și deparazitarea organismului, 70% dintre problemele de sănătate dispar și nivelul de energie al organismului crește foarte mult !




Metode practice
de deparazitare și detoxifiere a colonului


1. Metoda Valeriu Popa.

Pentru deparazitare : semințe crude de dovleac (60 buc./zi) și ceai de cimbrișor, alături de o cură de crudități.

Pentru detoxifierea colonului și implicit a întregului organism : postul cu apă distilată și 2 clisme pe zi, una dimineața cu ceai de mușețel și una seara cu ceai de rostopască.

Recomandarea în cazurile grave, de cancer, era de 21 de zile.
Personal am expermentat postul de 14 zile.


Ce se întâmplă în organism după ce au trecut 30 de ore în care nu s-a mâncat ?

În aceste condiții, celulele încep să producă anumite enzime care dizolvă și digeră toxine și resturi de paraziți, pe care le trimite spre colon. Astfel, colonul se transformă într-o ,,pompă cu osmoză inversă”, care (ex)trage de la celule, în loc să ducă (substanţe nutritive, dar şi toxine) spre celule.

Purificarea colonului înseamnă o purificare profundă la nivel celular.

În timpul repaosului alimentar, celulele degenerate și slabe vor muri, rămânând doar cele viguroase care, curățate de toxine, vor fi capabile de a da naștere la urmași sănătoși.

Astfel are loc o regenerare spectaculoasă a organismului.




2. A doua metodă de deparazitare, curățare și detoxifiere a colonului – care este mai ușoară pentru mulți oameni, iar din punct de vedere al efectelor asupra sănătății, este asemănătoare cu metoda cu apă distilată – se numește  Programul Colo-vada, de la Coral CLUB, care a fost  conceput de Dr. Albert Zehr și a fost  îmbunătățit timp de 28 de ani.

Programul  se desfășoară în trei etape,  pe o perioadă de 14 zile, și constă în ingerarea unor amestecuri de plante, care au rol de deparazitare și curățire profundă a colonului :

         - Etapa 1: Pregătirea – 7 zile.
         - Etapa 2 : Curățirea – 4 zile.
         - Etapa 3 : Refacerea – 3 zile.

Dr. Zehr a luat în considerare funcțiile tipice ale organismului, atunci când a conceput acest program. Totul este calculat pentru o eficiență maximă a purificării organismului.

Programul de Detoxifiere, Deparazitare și Curățare a Colonului, include un întreg complex de produse anti-helmintice (de-parazitare) și complementare, precum : frunzele de nuc negru, combinația de usturoi, fermenți, lucerna, școarța de crușin, caolinul, probiotice.

Aceste produse favorizează atât distrugerea helminților (paraziților), cât și neutralizează toxinele și le elimină din organism. Mai mult, programul duce și la eliminarea mecanică a paraziților din intestin.

Din punct de vedere al rezultatelor, pot spune că acestea sunt spectaculoase. Una dintre persoanele care a ales aceasta metodă de purificare a colonului, a avut pur și simplu un șoc când a văzut ce poate elimina din acesta, în timpul celor 4 zile de curățire ale Programului Colovada.

După efectuarea programului, se poate slăbi câteva kg, iar aceasta tocmai datorită eliminărilor din colon.

În Etapa nr. 2 a Programului, cea de curățire, are loc practic o eliminare a reziduurilor din pereții întregului colon, nu numai din colonul descendent unde ajunge lichidul de la clismă – toate acestea pe baza puternicei umflări a prafului Colo-Vada și a formării unei mase gelatinoase care posedă uimitoarea capacitate de a îngloba o mare cantitate de resturi alimentare învechite și paraziți. Drept rezultat, materiile fecale pot fi uşor eliminate din organism.

Mii de oameni din întreaga lume și-au îmbunătățit sănătatea și mulți s-au vindecat, folosind acest program natural care este foarte ușor de pus în practică.

Iar aceasta NU este un slogan publicitar : nu este nevoie decât să ingeri câteva capsule pe bază de plante, dimineața și altele seara. Și, bineînțeles, în acea perioadă alimentația se recomandă să fie cât mai simplă, preferabil de post, cu multe salate.





Cercetările medicale au ajuns la concluzia că, în perioadele când luna se află în scădere pe bolta cerească, grăsimea şi toxinele se elimină mai repede din organism.

Deci este bine ca orice program de purificare alegem, să-l începem la momentul de Lună Plină.


Constipaţia se elimină prin 2 metode :

1. O alimentație bogată în fibre vegetale.

2. Apă în cantități optime.


Metoda recomandată de Valeriu Popa este ca, în salate și chiar în mâncărurile gătite, să se adauge 1-2 linguri de tărâțe alimentare de grâu.

Cantitatea optimă de apă necesară unui om pe zi este de 35ml/kg corp.
Deci la o persoană care căntărește 70 Kg, un optim ar fi de aprox. 2,5 l de apă pe zi.

Se recomandă ca dimineața, pe stomacul gol, să se bea 2 pahare cu apă la temperatura camerei,  în care se va stoarce zeama de la o lămâie. Lămâia devine alcalină în interiorul organismului, cu condiția ca ea să nu fie amestecată cu niciun alt ingredient, ci doar cu apă.

La o jumătate de oră după ce se bea apa, se poate comsuma un mic dejun sub forma unui shake foarte bun pentru sănătatea colonului și accelerarea metabolismului : 1 căniță cu dovleac tocat, 1 căniță cu fulgi de ovăz, 1 linguriță măcinată din seminţe de in şi 1 linguriță de scorțișoară. Se acoperă cu apă în blender și apoi se mixează bine.


Alte sfaturi şi învățături ale lui Valeriu Popa le putem afla în înregistrarea de mai jos :



Mulțumesc !


Andreia,
Noiembrie 2017, Bran.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu